duminică, 6 decembrie 2015

Despre modelul VW T5 si scutul de motor asociat acestuia

Modelul T5 de la Vw este poate destul de popular in randul iubitorilor brandului. Calitatile sale si pretul convenabil contribuie la popularitatea acestei masini. Pentru multi este masina potrivita atat pentru oras, dar si pentru excursiile in afara orasului. Totusi, pentru a pastra aceasta masina in siguranta este nevoie de un scut de motor Vw T5. Avand acest scut, masina dumneavoastra va fi protejata pe drumurile accidentate, cu denivelari sau cu foarte multe gropi. 


In cazul in care va ganditi sa achizitionati un astfel de scut de motor pentru Vw T5 aveti de ales intre doua variante. Prima este aceea a unui scut confectionat din plastic. Aceasta este cea mai des intalnita varianta fiind si cea mai ieftina, pretul fiind in jur de 150 de lei. Scutul protejeaza masina in cazul unor lovituri minore sau a unor zgarieturi. Per total, scutul de motor confectionat din plastic este o buna varianta, dar ar putea sa se fisureze in cazul unui impact mai puternic si in acel moment este nevoie sa il inlocuiti. Pentru astfel de situatii este nevoie de un scut de otel de 2-3 milimetri. Acesta este mai scump, dar va oferi o protectie mai mare motorului, a cutiei de viteze si a baii de ulei. Un astfel de scut costa in jur de 400 de lei.


Din punct de vedere al montajului, scutul de motor Vw T5 poate fi montat chiar de dumneavoastra in propriul garaj asta pentru ca lucrarea se face destul de usor. In cazul in care doriti ca montarea sa fie realizata intr-un mod profesionist, puteti merge intr-un service autorizat, timpul montajului fiind destul de mic, la fel ca si pretul. Este recomandat sa alegeti a doua varianta.

In concluzie, scutul de auto metalic te poate feri de unele probleme destul de neplacute atunci cand parcurgeti un drum denivelat, cu gropi si pietre. Avand un scut de protectie, motorul masinii, baia de ulei si cutia de viteze sunt protejate in timpul loviturilor.