luni, 13 august 2018

iPad Air 2 – o alegere ideală pentru un iubitor al tehnologiei!

Dacă ai posibilitatea, de ce nu ai alege performanța? O întrebare pe care trebuie întotdeauna să o ai în vedere atunci când oscilezi între a alege device-uri ale companiei Apple și altele produse de producători diferiți. Dup cum bine știi, Apple a impresionat întotdeauna prin calitatea produselor și prin experiența incomparabilă oferită. Un produs care nu se abate de la aceste atribute este iPad Air 2 și în articolul de astăzi vom vorbi despre avantajele și caracteristicile acestei tablete marca Apple.
La momentul apariției sale, iPad Air 2 era una dintre cele mai bune tablete de piață care și chiar și în prezent are performanță suficientă pentru a se descurca în toate aplicațiile. Unul dintre multitudinea de avantaje pe care le are această tabletă este platforma pe care este construită, aceasta fiind una foarte rapidă și foarte performantă ce îmbină perfect puterea de procesare cu finisajele  de înaltă calitate din sticlă și metal. iPad Air 2 vinecu un procesor puternic produs de Apple A8X, ce este un triple core de 1.5 GHz. Totuși, pe partea de grafică putem spune că stă cel mai bine. Aceasta dispune de o placă video Power VR GXA6850 ce are 8 nuclee grafice. Nu ar trebui să existe joc pe care iPad Air 2 să nu îl poată rula, iar device-ul vine cu 2GB de memorie RAM și până la 128 GB spațiu de stocare, ceea ce bucură foarte mult utilizatorii vehemenți.
Ecranul acestei tablete este unul de-a dreptul impresionant, având o diagonală de 9.7 inch, o rezoluție de 1536 x 2048 pixeli și vine cu o tehnologie Multitouch. Nu trebuie să îți faci griji că iPad Air-ul 2 pe care îl deții este pretențios și că va trebui să ai extra grijă, pentru că acesta este rezistent la zgârieturi și permite o folosire impecabilă îndelungată. Un aspect pe care majoritatea tabletelor concurente nu îl iau serios în considerare este camera foto-video, însă în cazul iPad Air 2 aceasta nu pune probleme, ci este una foarte performantă, cu un senzor de 8 MP, iar cea de pe spate filmează 1080p și cea de pe față 720p. Totodată, un alt plus pe care îl are această tabletă Apple este fingerprint-ul pe care îl are integrat în butonul de home din partea de jos. La momentul apariției tabletei, această tehnologie era cel mai puternic mod de a securiza tableta cu ajutorul amprentei. În plus, tableta poate fi cumpărată în 3 culori disponibile: Silver, Gold, Space Gray.